Va invitam sa utilizati noua aplicatie Intranet, pusa la dispozitia angajatilor de catre Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca la adresa:http://intranet.utcluj.ro/.

Aceasta aplicatie este accesibila din pagina principala www.utcluj.ro prin click pe link-ul Intranet, si integreaza in momentul de fata urmatoarele servicii disponibile permanent, de oriunde din interiorul sau exteriorul UTCN:

-Webmail: pentru corespondenta email prin Internet
-Forum: pentru discutii pe teme de educatie, cercetare, imaginea universitatii, si diverse alte teme - aplicatie care inlocuieste trimiterea de mesaje la everyone@utcluj.ro.
-Download documente: pune la dispozitia angajatilor universitatii documente, formulare, regulamente si brosuri de uz intern, fisiere cu antetul universitatii, etc.
-Stiri, anunturi si evenimente interne: pentru afisarea pe Internet a stirilor, anunturilor si evenimentelor in Intranet si/sau pe site-ul UTCN.

Pentru utilizarea acestor servicii va rugam sa va autentificati prin contul personal creat la Centrul de Comunicatii "Kalman Pusztai", acelasi pe care il folositi pentru accesarea serviciului de webmail. Daca inca nu aveti un astfel de cont la UTCN, daca nu stiti ce nume de utilizator aveti sau daca ati uitat parola, va rugam sa contactati Centrul de Comunicatii "Kalman Pusztai" prin tel:401247, sau email: admin@net.utcluj.ro .

Aplicatia Intranet va fi extinsa in viitor si cu alte servicii. In scopul imbunatatirii functionarii serviciilor oferite precum si dezvoltarii viitoare a intregii aplicatii, va solicitam sprijinul si va asteptam sugestiile la una din adresele: Aurel.Vlaicu@com.utcluj.ro, sau admin@utcluj.ro .

Prof.dr.ing. Aurel VLAICU

Prorector - Cercetare si Rel. Internationale
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055