Burse oferite de Ministerul Educatiei si Cercetarii

prin Centrul National pentru Burse in Strainatate (CNBSS)

 

 

Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Centrul National pentru Burse in Strainatate (CNBSS - www.roburse.ro), gestioneaza diverse programe de finantare pentru stagii de studii sau cercetare in strainatate.

 

Aceste burse se adreseaza: 

  •     Tineriilor care intentioneaza sa urmeze un program de studii universitare, postuniversitare sau postoctorale in strainatate si care indeplinesc conditiile de eligibilitate pentru tipul de bursa la care doresc sa candideze.
  •     Masteranzilor, doctoranzilor, doctorilor in stiinte, cadrelor didactice titulare si specialistilor institutiilor de invatamant sau cercetare care intentioneaza sa urmeze stagii de cercetare sau specializare în strainatate si care indeplinesc conditiile de eligibilitate pentru tipul de bursa la care doresc sa candideze.

 

In acest sens, va aducem la cunostinta faptul ca JOI 8.02.2007, ora 12:00 in Aula Alexandru Domsa, Str. Constantin Daicoviciu Nr. 15, Doamna Ecaterina Bodeanu, referent Centrul National pentru Burse de Studiu în Strainatate (CNBSS) va prezenta oferta tipurilor de burse, etapele concursului national si va pune la dispozitia celor interesati si alte informatii utile.
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055