Catedra de Limbi Straine a Universitatii Tehnice anunta organizarea cursurilor de pregatire pentru certificatele internationale EFB (English for Business) eliberate de London Chamber of Commerce and Industry Examination Board (LCCIEB)

Durata unui modul este in medie de 40 de ore. Preturile pentru modulul de pregatire sunt:

•  200 RON/pers. pentru studenti si persoane din afara UTCN

•  150 RON/pers. pentru angajatii UTCN

Preturile includ testul de plasament, materialele de curs, onorariul profesorului si regia UTCN.

Grupurile de pregatire nu vor avea mai putin de 10 cursanti si nu mai mult de 15 pe fiecare serie.

Urmatorul test de plasament pentru formarea grupelor: vineri 2 martie 2007 orele 15.30 Catedra strada Baritiu nr. 25, sala 216  

Toate certificatele oferite de LCCIEB au valabilitate nelimitata. Costul examinarii este de aproximativ 300 RON (cheltuieli de examinare, expedierea si corectarea lucrarilor la Londra, eliberarea si expedierea certificatului la domiciliul cursantului)

English for Business (EFB) Acest examen este destinat candidatilor care au contacte cu vorbitori de limba engleza la locul lor de munca. Aptitudinea testata este intelegerea formei scrise si vorbite a corespondentei de zi cu zi din mediul de afaceri. Candidatul trebuie sa poata comunica eficient, cu ajutor minim, in situatii obisnuite de afaceri. Acest examen este format dintr-o proba scrisa si una orala care pot fi sustinute separat. Fiind un examen monolingv, nici proba scrisa si nici cea orala nu contin traduceri. La proba scrisa folosirea dictionarelor explicative de limba engleza si a dictionarelor bilingve este permisa. Proba orala a examenului o constituie un dialog despre o tema legata de afaceri. Examenul English for Business are 5 nivele: Preliminary (incepator plus), Level 1 (intermediar), Level 2 (intermediar plus), Level 3 (avansat) si Level 4 (avansat plus)

Ce este LCCIEB? De la infiintarea sa in anul 1887, Comisia de Examinare a Camerei de Comert si Industrie a Londrei (London Chamber of Commerce and Industry Examination Board) este cea mai importanta institutie din lume care ofera calificari de specialitate in limba engleza in domeniul afacerilor. Institutia functioneaza in 125 de tari printr-o retea de peste 8500 de centre de examinare, numarul lor fiind in continua creºtere. Certificatele recunoscute international LCCI sunt foarte populare in Europa (fiind recunoscute si de un numar mare de universitati si companii din Australia, Canada, Noua Zeelanda si SUA), deoarece examenele sunt practice, bazandu-se pe situatii reale, intalnite des in mediul de afaceri.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.lccieb.com , iar daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti, va rugam sa contactati coordonatoarea centrului de examinare din cadrul UTCN – Asist. Drd. Indolean Daciana, telefon 401.644, celular 0726.676.600, email Daciana.Indolean@lang.utcluj.ro
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055