Premii Ad Absolutum UTCN la Gala 10 pentru Cluj

   In cadrul Galei "10 pentru Cluj: Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii", spectacol care a avut loc, marti 15 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor, primarul Clujului, Sorin Apostu alaturi de de mai multi sponsori, printre care si Societatea Asociatia AD ABSOLUTUM a absolventilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, au recompensat aproape 100 de copii si tineri clujeni care au inregistrat performante deosebite in decursul anului 2009.
   In cadrul celor 10 categorii de excelenta (ambasadori pentru Cluj, social, arte-ansambluri si individual, sport pe echipa si individual, stiinte, IT, inovatie si mediu) au fost oferite premii, in bani, carti, telefoane mobile, computere lap-top si echipament sportiv oferite de diferite companii si universitati clujene.
   Societatea Asociatia AD ABSOLUTUM a absolventilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca a recompensat la categoria IT, trei elevi de la Liceul de informatica „Tiberiu Popoviciu” - si-anume, Irina Dan, Anca Demeter si Ioan Nascu - cu  un premiu de 500 de lei pentru fiecare, pentru performanta obtinuta de a fi ajuns in finala competitie internationale Oracle ThinkQuest 2009. De asemenea, Societatea Asociatia AD ABSOLUTUM a absolventilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca aofeit un premiu special elevului Vlad Ionut Craciun, de la Colegiul National „Emil Racovita”, pentru titlul mondial obtinut in acest an la aeromodelism. Premiile au fost inmanate personal de catre prof. dr. ing. Mihai Abrudean, prorector al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Daniel SIRB
compartimentul de presa si relatii publice UTCN

Galerie foto:
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055