Acest concurs se adreseaza studentilor din domeniul calculatoarelor si automaticii, organizati in echipe de cate patru persoane, coordonate de un cadru didactic al facultatii. Competitia are o tematica flexibila - participantii sunt invitati sa construiasca un sistem care rezolva o problema concreta din viata reala, la alegerea lor, folosind un sistem embedded bazat pe Windows CE.

In mod ideal, proiectele propuse ar trebui sa contina atat o componenta de dezvoltare hardware (interfatarea cu diverse componente sau chiar construirea de componente noi), cat si o aplicatie software care sa le exploateze. Domeniul de aplicabilitate este in intregime la alegerea participantilor. Compania Microsoft va pune la dispozitia participantilor hardware pentru dezvoltarea aplicatiilor; lista de platforme hardware nu este complet definita deocamdata, dar va cuprinde cu certitudine un sistem embedded cu arhitectura x86.

Concursul este organizat in asociere cu competitia IEEE - CSIDC si are acelasi regulament. Termenul limita de inscriere este 23 ianuarie 2005. Pentru mai multe detalii, va rog sa consultati siteul web al concursului:

http://www.windowschallenge.com

si in special descrierea acestuia:

http://www.windowschallenge.com/about_contest.html

Inscrie-te acum si dupa sesiune ai timp sa si programezi!
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055