In perioada 9 martie 2005 - 25 aprilie 2005 se efectueaza inscrierile on-line pentru cursurile de vara oferite de BEST (Board of European Students of Technology) si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Cursurile se adreseaza tuturor studentilor UTC-N. Sunt disponibile 47 de cursuri in 44 de orase europene. Pentru studentii UTC-N nu se percepe taxa de participare (exceptie fac cursurile din categoria "leisure events"), iar cazarea, masa si programul social sunt oferite GRATUIT de catre organizatori. Tot ce trebuie sa iti asiguri sunt transportul si banii de buzunar

Timp de doua saptamani puteti participa la cursuri pe diferite teme tehnice, competitii sau conferinte pe teme educationale. La finalul cursului se elibereaza o diploma de participare semnata de grupul local BEST si Universitatea organizatoare. Mai mult, in acelasi timp veti avea o experienta de neuitat cu cel putin alti 20 de studenti europeni.

Pentru inscriere si depunerea scrisorii de intentie de parcticipare la curs este necesar un cont in sistemul BEST. Validarea contului se face la sediul BEST Cluj-Napoca cu carnetul de student vizat.

Mai multe informati pe site-ul BEST Cluj-Napoca - www.bestcj.ro, sau direct pe site-ul pentru inscriere - http://www.best.eu.org/courses.jsp.

Succes!
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055