PCParty editia a VI-a :

18- 20 noiembrie Expo Transilvania,

In paralel cu targurile UNIVESITARIA si INFO & OFFICE

 

PCParty este un festival multimedia de mare amploare, unic in Romania. Este realizat de Organizatia Studenteasca BEST (Board of European ,  fiind singura combinatie de LAN party, competitii multimedia, jocuri, oportunitati de angajare si afirmare, complet gratuita pentru participanti .

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie studenţeascã europeanã, non-guvernamentalã, apoliticã şi non-profit, înfiinţatã pentru a raspunde necesitãţii schimbului de informaţie, educaţie şi cultura a studenţilor din domenliu tehnic european. BEST  Cluj-Napoca a împlinit anul acesta 10 ani de existenţã, timp în care a oferit Clujului evenimente de calitate europeanã şi a dat studenţilor posibilitatea de a se angaja la firme de renume, de a concura si de a se afirma, şi, nu în ultimul rând, de a cunoaşte şi  interacţiona cu alte culturi.

Începând de la prima ediţie din anul 2000, PCParty a evoluat vizibil în fiecare an, ajungând de la 150 de participanţi la prima ediţie la 437 doar 3 ani mai târziu, de la 1000 de vizitatori la peste 2500 şi, nu în ultimul rând, de la o ratã de transfer de 2 Mb/s la una record de 100 Mb/s la ediţia a V-a.

PCParty este extrem de aşteptat şi mediatizat; la ultima ediţie a avut 13 parteneri media şi o prezenţã foarte activã a presei la locul evenimentului. În urma sondajelor şi a evaluãrii am ajuns la placuta concluzie cã tinerii clujeni şi din întreaga regiune se bazeazã pe BEST pentru a le oferi an de an acest eveniment unic şi, bineînţeles, vom lucra din greu pentru a nu îi dezamãgi.

Incepand de vineri, 18 noiembrie, ora 10, participantii sunt asteptati la Expo Transilvania cu calculatorul, placa de retea, prelungitorul si.. sacul de dormit! Se va constitui o retea de 250 de calculatoare, conectata la Internet cu o rata de transfer minima de 40 Mb/s, vor incepe inscrierile la jocuri si competitii. Timp de 50 de ore, vor exista toate conditiile pentru ca impatimitii calculatoarelor sa nu fie nevoiti sa paraseasca sala: loc amenajat pentru saci de dormit, fast-food, toalete, muzica si, bineinteles, Internet. Securitatea va fi asigurata de agenti de paza, iar asistenta de membri BEST.

Anul acesta, PCParty se va desfasura in paralel cu targul de software si aparatura INFO & OFFICE si cu targul UNIVERSITARIA, creand un mediu excelent pentru vizitatori si participanti. Se anunta a fi un eveniment de o deosebita amploare, unde sunt asteptati toti cei pasionati de calculatoare si competitii.

Alte detalii pe site-ul PC-Party .
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055