Pana in 12 februarie 2006 se efectueaza inscrierile on-line pentru cursurile de primavara oferite de BEST (Board of European Students of Technology) si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Cursurile se adreseaza exclusiv studentilor UTC-N, indiferent de forma de invatamant pe care o urmeaza (facultate, colegiu, masterat). Sunt disponibile 16 cursuri in 15 orase europene. Pentru studentii UTC-N nu se percepe taxa de participare, iar cazarea, masa si programul social sunt oferite GRATUIT de catre organizatori. Tot ce trebuie sa iti asiguri sunt transportul si banii de buzunar. Organizatorii vor trimite si o invitatie oficiala studentilor selectati, nefiind necesara detinerea unei anumite sume de bani la trecerea granitei.

Timp de o saptamana puteti participa la cursuri pe diferite teme tehnice sau conferinte pe teme educationale. La finalul cursului se elibereaza o diploma de participare semnata de grupul local BEST si Universitatea organizatoare. Mai mult, in acelasi timp veti avea o experienta de neuitat cu cel putin alti 20 de studenti europeni.

Pentru inscriere si depunerea scrisorii de intentie de parcticipare la curs este necesar un cont in sistemul BEST. Validarea contului se face la sediul BEST Cluj-Napoca cu carnetul de student vizat.

Mai multe informati pe site-ul BEST Cluj-Napoca - www.bestcj.ro, direct pe site-ul pentru inscriere:

Succes!
BEST Cluj-Napoca
 
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
Str. Memorandumului nr. 28, Cod postal 400114, Cluj-Napoca, Romania
tel. +4 0264 401 200, 401248, tel./fax +4 0264 592 055